Lidmaatschap


Om mee te kunnen doen aan de warmwatertherapie hoeft u niet te kunnen zwemmen. De therapie wordt gegeven in het ondiepe deel van he instructiebad. Als lid van de vereniging hebt u de mogelijkheid om één uur per week onder begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen in het water te doen.

Wilt u meer dan één keer per week de warmwatertherapie volgen kan dat natuurlijk ook.

De kosten voor het lidmaatschap van de vereniging Warmwatertherapie Almere zijn als volgt:

Item
periode
Bedrag
Inschrijfgeld
eenmalig
€ 15,-
Lidmaatschap 1 uur therapie per week
10 x maandelijks
€ 27,-
1 uur per week extra therapie
10 x maandelijks
€ 12,50

Interesse in het lidmaatschap van de vereniging Warmwatertherapie Almere? Meld u dan aan via het inschrijfformulier. Weet u het nog niet of wilt u ervaren of de warmwatertherapie iets voor u is? Meld u dan aan hier aan om gratis en vrijblijvend deel te nemen aan één uur warmwatertherapie.

Een aantal ziektekostenverzekeringsmaatschappijen hebben in aanvullende pakketten de mogelijkheid voor vergoeding van deelname aan deze warmwatertherapie.

Wij kunnen daarover als vereniging overigens geen zekerheid bieden. Verzekeraars die over het algemeen vergoeden zijn: Zilveren Kruis Achmea en De Amersfoortse, men dient wel aanvullend verzekerd te zijn.

Wij raden u dan ook altijd aan om rechtstreeks contact op te nemen met uw ziektekostenverzekeraar om te bezien of de warmwatertherapie voor vergoeding in aanmerking komt. Soms loont het daarbij op te bezien of het overstappen naar een andere ziektekostenverzekeraar voor u aantrekkelijk is.