Ondersteuning en begeleiding


hulpVoorop staat dat de warmwatertherapie lessen onder leiding en verantwoordelijkheid van gediplomeerde fysiotherapeuten staan.

Daarnaast beschikken we over een team van enthousiaste vrijwilligers die u kunnen bijstaan en ondersteunen. Als dat nodig is kunnen de vrijwilligers u ondersteunen bij het omkleden en verdere begeleiding in het zwembad. Als daaraan behoefte is helpen de vrijwilligers u ook in het water bij het uitvoeren van de oefeningen. Daar waar dat kan wordt door ons maatwerk geleverd en proberen onze vrijwilligers u zo goed als mogelijk te helpen.

Het instructiebad beschikt ook over een badlift waarvan door onze deelnemers aan de warmwatertherapie gebruik kan worden gemaakt.

Als uw hulp- en ondersteuningsvraag erg specifiek of groot is kan in overleg met u verder maatwerk worden geleverd. Het is desnoods mogelijk om – na overleg met ons bestuur - zelf een vaste hulp mee te nemen. Uw persoonlijk begeleider is in dat geval geen bijdrage verschuldigd.

Dit is ons team van vrijwilligers


Alice Hogenhout

vrijwilliger

Even voorstellen……

Mijn naam is Alice Hogenhout en ik ben al sinds 2008 vrijwilliger bij de WWT op de vrijdagmorgen. Ik ben hiermee begonnen n.a.v. een advertentie in het weekblaadje van De Almare. Eén van mijn hobby’s is zwemmen en mijn werk in die tijd was ‘in de zorg’ , dus die combinatie leek mij leuk om te doen.

Bewegen en daar ook plezier bij maken is voor iedereen belangrijk en als daar wat hulp bij nodig is dan wil ik mij daar graag voor inzetten. De kleine dingen zoals even een tas dragen, les materiaal klaarleggen en opruimen maar ook de wat zwaardere taken zoals hulp met aan/uitkleden en douchen/toiletgang maken het voor mij afwisselend en aantrekkelijk. Ook het persoonlijk contact met de cliënten, het praatje of geintje zijn belangrijk. Ik ervaar het contact met de mede vrijwilligers en de fysio therapeuten als plezierig. Iedereen doet waar hij of zij goed in is en we leren van elkaar. Wat mij betreft zal ik nog wel een tijdje verbonden blijven met de WWT.

 


Bep de Boer-Bosch

vrijwilliger

Mijn naam is Bep de Boer.
Sinds 2012 ben ik vrijwilligster bij WWT op de maandag samen met Jolanda en Nel wij hebben een leuk team.
De mensen vinden het fijn dat wij er zijn om te helpen.
Het is dankbaar werk om te doen voor de mensen.

Groetjes
Bep

 


Christien Fambach-Gmelich

vrijwilliger

Mijn naam is Christien Fambach,

Ben 8 jaar vrijwilligster bij de Pvwwt en doe dit met veel plezier.

We helpen mensen in het water als ze niet zo stabiel zijn.

Ook helpen we de mensen met aankleden, als dat nodig is b.v rug afdrogen, kousen en schoenen aan/uitdoen of begeleiden naar de kleedhokjes of naar het water.

Het water is lekker warm 32° en dat doet de mensen goed.

We hebben een heel fijn team en doen alles met veel plezier.

De mensen zijn heel tevreden over ons, en daar doen we het ook voor.

 


mvg Christien Fambach.

 


Jolanda van Haren

vrijwilliger

Mijn naam is: Jolanda van Haren,

werkzaam als Hulp in de huishouding.

Ben sinds 2005 vrijwilligster bij Pvwwt, werk graag met mensen, we bieden hulp aan die gene die het nodig hebben en geven ondersteuning in het water, en helpen de leden van en naar het kleedhokje en als het nodig is helpen we ook met kousen/schoenen aan/uittrekken, we krijgen ook veel waardering van onze leden.

We hebben ook een heel leuk team van vrijwilligers, die goed op elkaar ingespeeld zijn.


Jolanda van Haren

 


Martina Krap

vrijwilliger

Mijn naam is Martina Krap. Ik werk als vrijwilliger op vrijdag ochtend. Ik doe dit werk met heel veel plezier, waarom ik dit werk ben gaan doen omdat ik volledig afgekeurt ben voor betaald werk en ik graag toch iets wilde doen. Ik vind dit leuk werk niet te zwaar heel divers geen week is het zelfde. Heb super leuke collega's waar ik veel waarde aan hech en ook altijd vrolijk zijn dat maakt me werk zo leuk ook de mensen die komen zijn altijd vrolijk en je maakt ook een praatje met hen dat maakt het zo leuk her werk 


Hoop genoeg verteld te hebben.

 


Nel de Graaf

vrijwilliger

Mijn naam is Nel de Graaf ben gepensioneerd, ben sinds januari 2001 werkzaam als vrijwilligster voor de warm water therapie en mijn werkzaamheden zijn de leden die hulp nodig hebben te begeleiden van het badhokje naar het water en v.v., als het nodig is hulp in het water en hulp met aankleden zoals met schoenen sokken evt steunkousen enz.

Moet zeggen werken in een heel leuk team en met hele gezellige leden die ons ook waarderen met het werk wat wij doen en vandaar dat wij er ook zo plezier in hebben. 

Groetjes Nel de Graaf