Bestuur


Het bestuur bestaat op dit moment uit de volgende leden:


Mijn naam is Peter Noordhuis vrijdag 25-11-2016 ben ik begonnen als vrijwilliger in zwembad de Vrijbuiter. Ik heb bij de Gemeente Amsterdam gewerkt als Sportbuurtwerker en als eerste zwemmeester in het Brediusbad. Nu ik met pensioen ben heb ik wat tijd over. Mijn werkzaamheden bestaan uit begeleiden van warm watertherapie patiënten naar het zwembad en klaarzetten van drijfmiddelen. Ik werk samen met Alice( coördinatrice) en Martina op de vrijdagochtend. We hebben het gezellig met elkaar ga er met veel plezier naar toe. Sportieve groet Peter Noordhuis.

 


Peter Granade

penningmeester

Mijn naam is Peter Granade.

Na 25 jaar in de openbare accountantspraktijk gewerkt te hebben en 10 jaar als CFO van een middel-grote leasemaatschappij ben ik begin 2016 mijn eigen Financieel Adviesbureau gestart.

Als reumapatiënt ben ik in 2007 lid geworden van de Vereniging voor Warmwatertherapie en in maart 2014 toegetreden tot het bestuur. Omdat de toenmalige penningmeester Frits Vleeming het voorzitterschap zou gaan bekleden was het een logisch gevolg dat ik hem zou opvolgen als penningmeester.

Gezien het sterk teruggelopen ledenaantal staat de vereniging voor grote (ook financiële) uitdagingen.

Ik wil daar van harte vanuit mijn expertise mijn steentje aan bijdragen.

 


Joke Kroesen

secretariaat

Mijn naam is Joke Kroesen en ik ben lid vanaf december 2008.

Ik zit op de vrijdagmorgen het tweede uur, en doe dit met veel plezier.

Sinds april 2018 ben ik in het bestuur gekozen en ben verantwoordelijk voor het secretariaat.

Dit is erg leuk om te doen, en hoop zowel het zwemmen als de bestuursfunctie nog lang te kunnen doen.

Ik hoop ook dat er nog veel nieuwe leden bij gaan komen, we zijn een gezellige vereniging en het zwemuurtje elke week kijk ik echt naar uit, de oefeningen die wij doen onder kundige leiding van een fysiotherapeut zijn goed te doen en wat mij niet lukt sla ik over.

 


Kees Goossens

voorzitter

Ik werk bij de gemeentelijke overheid als strategisch adviseur. Al een fors aantal jaren doe ik mee met de warmwatertherapie. Ik merk dat ik met mijn reumatische klachten veel baat heb bij het bewegen in het warme water. Toen ik een paar jaar geleden werd gevraagd het bestuur te versterken kon ik dat niet weigeren. Voor de leden en natuurlijk ook voor mezelf is het belangrijk dat de warmwatertherapievereniging Almere goed functioneert.Ik ben te bereiken via ……..@gmail.com en telefonisch: 06 471 49102

 


Nel Miltenburg

redactie

Mijn naam is Nel Miltenburg, Ik zwem sinds 2001 op vrijdag het tweede uur. Het is heel prettig om in warm water te kunnen oefenen, tevens ben je onder de mensen en is het bij ons heel gezellig. In maart 2016 werd mij gevraagd om toe te treden tot het bestuur. Hieraan heb ik gehoor gegeven, omdat de vereniging niet kan bestaan zonder bestuur welke bestaat uit vrijwilligers. Ik houd mij bezig met de redactie, wat betekent dat ik de nieuwsbrief maak en langdurig zieken, indien bekend, een kaartje stuur. Jarige fysiotherapeuten, vrijwilligers en bestuursleden stuur ik een kaartje en kleine attentie.